Condicions de Venda

La contractació on-line dels productes i / o serveis oferts en aquesta web www.cannatzaret.cat  estan subjectes al que disposen les presents condicions generals de venda.  Si vol més informació pot consultar l’avís legal i la política de privacitat. 

Les presents condicions generals de venda tenen com a objectiu regular la relació entre www.cannatzaret.cat , en endavant l’Empresa, i l’usuari de la web que compra un producte o contracta un servei d’aquesta web. 

Les presents condicions legals estan adequades a les diferents normes jurídiques relacionades amb la venda virtual de productes i serveis, com són, sense ser una llista exhaustiva, 

 • Llei 34/2002 de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, (reformada pel Reial decret llei 13/2012, de 30 de març); 
 • Llei 3/2014, de 27 de març, per la qual es modifica el text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, aprovat pel Reial Decret Legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, 
 • Llei 44/2006 de 29 de desembre, de millora de la protecció dels consumidors i usuaris; 
 •  Llei 56/2007, de 28 de desembre, de mesures d’impuls de la Societat de la Informació; la Llei 29/2009, de 30 de desembre, per la qual es modifica el règim legal de la competència deslleial i de la publicitat per a la millora de la protecció dels consumidors i usuaris; 
 • Llei 32/2003 general de telecomunicacions (reformada pel Reial decret llei 13/2012, de 30 de març).

www.cannatzaret.cat es reserva el dret a modificar les presents condicions de venda, amb l’objecte d’adequar-se a la legislació vigent aplicable en cada moment, les novetats jurisprudencials i les pràctiques habituals de mercat.

Els preguem que llegeixin atentament les presents condicions i la nostra Política de Privacitat abans de realitzar la comanda. Si no està vostè d’acord amb totes les condicions de venda i amb la Política de Privacitat, no ha de realitzar cap comanda.

Queda prohibit realitzar accions que puguin produir en la botiga on-line o a través de la mateixa per qualsevol mitjà, qualsevol tipus de dany als sistemes de <nomweb>  , o dels seus legítims titulars o tercers.

www.cannatzaret.cat  es reserva el dret a denegar o retirar l’accés a la botiga on-line i / o als serveis de la mateixa, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, a aquells usuaris que incompleixin les condicions generals o infringeixin qualsevol dels preceptes establerts per la Llei 34/2002, de 12 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic.

1. Obligacions dels usuaris i clients

L’usuari de la web es compromet a utilitzar la botiga on-line de conformitat amb la Llei, les Condicions de Venda i l’Avís Legal, així com altres avisos o instruccions que es posin en el seu coneixement.

El client de la botiga on-line es compromet en tot moment a facilitar informació veraç sobre les dades sol·licitades en els formularis de registre d’usuari o de realització de la comanda, i a mantenir-los actualitzats en tot moment.

El client es compromet a acceptar totes les disposicions i condicions recollides en les presents Condicions de Venda entenent que recullen la millor voluntat de servei possible per al tipus d’activitat que desenvolupa la botiga on-line.

2. Registre i accés 

No cal registrar-se a la web per comprar els seus productes o serveis. 

Requisits per fer la compra

Per a comprar en la web cal complir aquests requisits:

 • Ser major de 18 anys d’edat. En cas de ser menors d’edat, caldrà tenir l’autorització dels tutors legals
 • Emplenar de manera veraç dels camps obligatoris del formulari de compra, en el que es sol·liciten dades de caràcter personal.
 • Acceptar les presents Condicions d’ús.
 • Acceptar la Política de Protecció de Dades.
 • Acceptar la Política de Cookies.

Des de la web no es pot garantir la identitat del comprador, per tant, no serà responsable de l’ús de la identitat d’un comprador/a  per part de tercers. Els clients s’obliguen a posar immediatament en coneixement del Elisabet Vilaplana Gómez el tractament il·legítim de la seva identitat en aquesta web a través del formulari de contacte.

En el supòsit en què el comprador faciliti qualsevol dada falsa, inexacta o incompleta o si el Elisabet Vilaplana Gómez considera que hi ha motius fundats per dubtar sobre la veracitat, exactitud i integritat dels mateixos, podrà denegar-li l’ús present o futur dels productes de la web o de qualsevol dels seus continguts i / o serveis.

3. Característiques generals

En la www.cannatzaret.cat , el responsable de les vendes és Elisabet Vilaplana Gómez. Veure l’avís legal.

En aquesta web no hi ha un contracte electrònic específic entre el client i Elisabet Vilaplana Gómez.  Els usuaris de la web el que fan és comprar un producte a través d’una comanda, que té les funcions de contracte específic. 

En la web s’ofereixen els productes/serveis següents:

Servei o producteCaracterístiques del preuDescompte o promoció
gelats, orxates i granissats Preu amb iva inclòs en € No se’n fan

Idiomes

La compra es pot realitzar en els següents idiomes:

 • Català

4. Procés de contractació

El procés de contractació que segueix aquesta web és el següent:

 • Pas 1. Selecció del producte o servei a la cistella

El comprador tria els productes que vol comprar

 • Pas 2. Informació abans de la compra

El comprador abans de comprar té accés a les condicions de venda i la política de privacitat i ha de consentir explícitament, per exemple marcant una casella o botó habilitat.

 • Pas 3. Confirmació de la compra. 

El comprador té un botó per confirmar la compra abans de pagar

 • Pas 4. Realització del Pagament. 

Si es paga abans d’enviar la comanda, el comprador ha de fer el pagament ha través d’un dels mitjans habilitats per la web.

La passarel·la de pagament garanteix tot el procés de pagament i la seva seguretat.

 • Pas 5. Confirmació de la comanda. 

Es confirma al comprador que s’ha rebut la comanda a través del correu electrònic, en menys de 24 hores, o en una pantalla específica. 

Com es pot pagar el servei o producte?

La compra es pot pagar per una de les següents opcions:

 • Amb targetes de crèdit.

Manca de disponibilitat

En cas que no sigui possible complir amb la comanda, des de www.cannatzaret.cat es posaran en contacte amb el client per a informar-lo el més aviat possible. 

El client pot canviar de producte, acceptar la part de la comanda disponible o desistir de la compra i se li retornaran els diners seguint el procediment de devolució.

5. Enviament

La forma d’enviament dels productes o serveis adquirits poden ser els següents:

 • Recollida per part del client en la botiga, segons els terminis de lliurament establerts. 

Terminis de lliurament

Els terminis de lliurament de la comanda depèn del producte i la seva disponibilitat.  

En aquesta web el client és qui determina el dia i hora de recollida en el formulari de la comanda.

6. Desistiment

Es recorda que per l’article 103 de la Llei de Consum i els Usuaris quan el servei s’ha realitzat o ha començat la seva execució, un cop el client ha acceptat expressament la comanda, es perd el dret de desistiment.

Els productes o serveis d’aquesta web es troben dins de les excepcions previstes en la Llei del Consum i els Usuaris, en el seu article 103: 

 • Subministrament de productes alimentaris, begudes o altres béns de consum corrents en la llar, subministrat físicament per un empresari mitjançant lliuraments freqüents i regulars en la llar o lloc de residència o de treball del consumidor i usuari

7. Procediment de devolució

Quan hi ha un error en la preparació de la comanda el client pot tornar la comanda o acceptar-la parcialment.

El procediment de devolució pot passar quan:

 • www.cannatzaret.cat avisa al client que no es disposa de la comanda total o parcialment
 • En la recollida de la comanda, si no s’ha pogut contactar abans

En cas d’acceptar la devolució, www.cannatzaret.cat retornarà els diners. 

8. Resolució de conflictes

Les compravendes realitzades amb www.cannatzaret.cat es sotmeten a la legislació espanyola. 

Per a la resolució de conflictes:

Així mateix l’usuari o client de la web pot accedir per qualsevol dubte, informació o resolució de litigis en línia de la Unió Europea (art.40 de la Llei 7/2007) en el següent link:

Plataforma de resolució de litigis en línia de la Unió Europea.